Ce avantaje are o pompa Saer m100?

O pompa submersibila este astazi o adevarata mina de aur in ceea ce priveste extragerea apei de la anumite adancimi. Daca vorbim despre adancimi de maxim 30 de metri, atunci o solutie de aspirare a apei este o pompa cu ejector, precum pompa Saer m100.

Acest tip de pompa este folosita in cazul apei curate, pentru alimentarea locuintelor, avand capacitatea de a functiona fara probleme atat in cazul alimentarilor de mici dimensiuni, cat si in ceea ce priveste alimentarile ample, pentru un numar mai mare de utilizatori.

Pompa Saer m100 este o pompa cu ejector autoamorsanta, ce poate aspira apa de la adancimi de maxim 30 de metri, iar unul dintre marele sale avantaje consta in capacitatea acesteia de a aspira apa chiar si in ipoteza aparitiei bulelor de aer in structura acesteia. Din acest punct de vedere nu multe pompe submersibile pot face fata, si tocmai de aceea pompa Saer m100 este una dintre cele mai potrivite pentru acest tip de lucrari.

Un alt avantaj al acestei pompe submersibile centrifugale consta in faptul ca aceasta poate lucra chiar si in conditiile in care particulele de nisip influenteaza calitatea apei, insa vorbim aici despre particule de nisip de dimensiuni mici.

Acest lucru este de asemenea important, deoarece majoritatea pompelor submersibile nu sunt create pentru a raspunde si acestei solicitari, ceea ce face ca de cele mai multe ori utilizarea lor in mod defectuos sa conduca catre defectarea timpurie a acestora. Pompa Saer m100 este insa conceputa sa poata lucra in aceste conditii, drept pentru care utilizatorii care deja au folosit acest produs au doar cuvinte de lauda la adresa acesteia.

Fiind o pompa submersibila autoamorsanta de adancime, avand o adancime de aspiratie de 30 de metri, aceasta poate deservi lucrari de alimentare chiar si in cazul sistemelor de irigare, in domeniul agricol si in cel al gradinaritului. Debitul maxim de apa este de 1,5 mc/ ora., diametrul de absorbtie este de 1 tol, iar diametrul de refulare este, de asemenea, de 1 tol.

Presiunea maxima la punctul zero este de 5 toli, iar temperatura maxima a lichidului pompat este de 45 de grade Celsius. Frecventa motorului este de 50 HZ, iar puterea absorbita a motorului este de 1100 W, in vreme ce puterea nominala este de 750 W.

Din toate detaliile tehnice putem afirma in mod clar ca pompa Saer m100 este c adevarat o pompa eficienta, gata de a fi folosita in cazurile de alimentare cu apa, de adancimi relativ mari. Avantajele sale sunt vizibile oricarui utilizator, drept pentru care este mai mult decat clar ca acest produs te poate ajuta atunci cand ai nevoie de o pompa submersibila autoamorsanta, care sa te ajute in vederea aspirarii apei si alimentarii in acest fel cu apa a locuintei tale.

Aceasta  pompa Saer m100 poate fi gasita in magazinele specializate precum www.shop-einstal.ro, la preturi mai mult decat avantajoase, astfel incat proiectele tale sa prinda cu adevarat viata, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura pe deplin de beneficiile apei exploatate chiar din resursele naturale ale pamantului.

Share on Google Plus

Leave a comment