Cauți tablă de calitate pentru acoperișul casei tale?

Când vine vorba de construcția casei, una dintre piesele cele mai importante care desăvârșește o clădire este – fără doar și poate – acoperișul. De aceea, atunci când alegem elementele specifice acestuia, trebuie să optăm pentru un sistem de învelitoare care să ne avantajeze, oferindu-ne beneficii pe termen lung (siguranță, garanție etc).

De asemenea, în procesul de selecție contează foarte mult să ne orientăm către cea mai bună materie primă existentă pe piață.

Ce sisteme de învelitoare există

Compania Roof Art, producător important în industria sistemelor de învelitori, pune la dispoziția celor care sunt în căutare de perfecțiune și durabilitate mai multe produse de calitate superioară. Atunci când trebuie să renovezi o casă sau vrei să construiești o locuință nouă, poți opta pentru următoarele tipuri de materiale pentru acoperiș:

  • Țigla metalică și alte profile

De regulă, țiglele metalice și celelalte profile din oțel vopsit au o greutate mică și sunt ușor de manevrat, înlocuind cu succes țiglele din beton. Compania Roof Art utilizează produsele vopsite GreenCoat care au o gamă variată de culori și pot furniza o multitudine de finisaje diferite: GreenCoat ProBT GreenCoat Pural, GreenCoat Mica BT, GreenCoat Crown BT, GreenCoat Purex, GreenCoat Cool, Matt Polyester, la gradele de oțel S280, S320, S350.

  • Acoperișuri modulare

În general, acoperișurile modulare au cerințe stricte de uniformitate a culorii între loturi de producție diferite GreenCoat Purex, iar gradul de oțel este S280. Acestea sunt destinate kiturilor prefabricate și pot fi utilizate în instalarea oricărui tip de acoperiș, indiferent de formă și dimensiune. Uniformitatea culorilor între loturi diferite de producție este foarte importantă pentru un producător de acoperișuri modulare. De aceea, Roof Art a ales produsele GreenCoat care asigură uniformitatea acoperișurilor finite.

  • Profile Standard și Portante

Aceste sisteme de învelitoare oferă un raport eficient între preț și calitate și sunt potrivite pentru o mare varietate de aplicații atât la nivelul constricțiilor noi cât și în ceea ce privește restaurarea celor vechi. Aceste tipuri de sisteme sunt ideale mai ales pentru domeniul industrial, dar pot fi adecvate și pentru domeniile comerciale.

De asemenea, profilele portante oferă numeroase avantaje construcțiilor cu deschideri mari, oferind libertatea de a proiecta structuri ușoare și economice. Produsele GreenCoat pot avea o gamă variată de culori, texturi și forme ale profilelor. Acestea sunt fabricate din polyester și au gradele de oțel: S280, S350, S420.

  • Acoperișuri fălțuite cu fâșii lungi de tablă – produse de tinichigerie

Un montaj din tablă fălțuită cu fâșii lungi și elemente de fixare este ideal pentru acoperișurile care cer exigențe în privința flexibilității, a funcționalității și a aspectului estetic. Gama de produse din care poți alege tabla de acoperiș este: GreenCoat PLX BT, GreenCoat FAP BT, GreenCoat Plural PLX GreenCoat Plural FAP, iar gradele de oțel: PLX, FAP.

Instalarea unui acoperiș din tabla fălțuită oferă arhitecților posibilitatea de a-și pune în valoare atât creativitatea, cât și aptitudinile profesionale. Un beneficiu extrem de important pe care îl oferă acest tip de acoperiș rezidă în versatilitate, întrucât poate fi utilizat atât în mediile tradiționale, cât și în construcția unor structuri arhitecturale atipice.

Share on Google Plus

Leave a comment