Cauți o mașină ecologică? Tesla model 3 de vânzare în stocul Elite Cars Leasing

Mașinile sunt mai mult decât simple mijloace de transport, asta e sigur. Ele sunt un cumul perfect între utilitate și pasiune, între tehnologie avansată și stil personal. Indiferent că le admirăm, că le conducem sau că suntem curioși să aflăm mai multe despre acestea, ele se remarcă ca fiind o formă de artă în mișcare. Suntem tot mai fascinați de bolizii ce vin la pachet cu mulți cai putere și cu un design ce reușește să atragă priviri admirative de fiecare dată.

Elite Cars Leasing este un dealer auto cu 3 locații în București, Brașov, Bacău. Dacă te afli și tu în căutarea mașinii ideale pentru tine, poate ar trebui să intri în contact cu un membru al echipei. Poate îți dorești o Tesla model 3 de vanzare? Flota din cadrul acestui dealer este una complexă, ai multe modele disponibile din care poți să alegi în funcție de preferințele tale.

Mașinile Tesla în gama disponibilă la Elite Cars Leasing

Toate mașinile Tesla funcționează exclusiv prin intermediul motoarelor electrice, eliminând astfel emisiile de gaze cu efect de seră generate de mașinile cu motoare cu ardere internă. Dacă îți dorești să protejezi mediul înconjurător, atunci poate vei dori să alegi un model de Tesla.

Cei care au proiectat mașinile Tesla au introdus diverse funcții avansate de conducere autonomă pentru acestea. Autopilotul este un sistem care permite ca mașina să mențină o viteză constantă, să se păstreze pe banda de circulație și chiar să facă manevre de depășire, în funcție de condițiile de trafic.

Tesla se remarcă prin designul lor elegant, modern în același timp. Modelele acestor mașini au linii aerodinamice, siluete fine și sunt realizate special pentru a oferi proprietarilor o experiență plăcută de conducere. Poți să vezi toate masinile de vanzare in leasing aici și să îți alegi preferata în funcție de dotările pe care le cauți.

Nu-ți pune problema banilor, Elite Cars Leasing oferă opțiuni

Dacă banii sunt cei care te țin pe loc în ceea ce privește investiția într-o astfel de mașină, atunci află că în cadrul acestui dealer ai la dispoziție multe opțiuni de finanțare de unde poți alege ceea ce ți se potrivește. Buy back, trade-in sau colaborarea cu diverse instituții bancare. Nu trebuie să economisești sume mari de bani pentru a-ți permite o mașină de acest calibru, trebuie doar să ceri mai multe detalii în plus.

Intră pe Elite-Cars-Leasing.ro și vezi acolo detalii în plus despre acest proces. Ia legătura cu un membru al echipei, iar acesta îți va explica pe larg care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi.

Elite Cars Leasing oferă 1 an garanție sau 15.000 km, cu posibilitatea de extindere de până la 2 ani. Totodată trebuie să știi că mașinile sunt verificate și testate în prealabil, pentru ca tu să pleci acasă cu o mașină bine pusă la punct. Vezi mai multe detalii pe site și nu mai amâna această investiție.

Date de contact:

0759 801 800

office@elite-cars-leasing.ro

Share on Google Plus

Leave a comment