Cat de mult conteaza ambalajele in industria Horeca? Afla cu Snick Ambalaje

De cate ori nu ti s-a intamplat sa lasi o recenzie pe pagina unui restaurant pentru faptul ca serviciile de livrare nu s-au ridicat la standardele asteptarilor tale? Ba mancarea era rece, ba continutul era varsat prin punga, ba lipseau paiele de la suc si tie in acel moment chiar iti era foarte foame. Cred ca cu totii am trecut pe aici la un moment dat, din pacate, iar respectivul restaurant a ramas fara un client, care putea deveni fidel.

Cu siguranta si gustul mancarii conteaza, insa primul impact este cel vizual, pentru ca atunci cand ne cumparam o haina, prima data ne uitam la cum arata, ce culoare are, apoi la eticheta unde scrie materialul.

Acelasi lucru se intampla si cu o portie de mancare, impactul pe care il avem este dat de ambalajul in care este pusa. Sunt detalii importante pentru care orice client va taxa restaurantul sau fast-food-ul respectiv. Calitatea nu tine doar de gustul mancarii, ci si de aceste detalii mici, dar care vor face intotdeauna diferenta.

Snick Ambalaje – furnizor de ambalaje biodegradabile pentru industria Horeca

Operatorii economici din aceasta industrie au nevoie de calitate pentru ca afacerea lor sa functioneze si sa fie profitabila. Chiar daca pandemia a avut impact foarte negativ asupra restaurantelor, cat si a altor locatii din industria Horeca, antreprenorii au fost salvati de delivery, pentru ca tot mai multe persoane au comandat mancare la domiciliu.

Partener de incredere si de drum lung in acest sens este Snick Ambalaje. Fiind un furnizor de ambalaje, majoritatea fiind biodegradabile si calitative, administratorii au comandat de aici tot ce au avut nevoie, astfel incat sa satisfaca si cerintele clientilor. Nu putini au fost cei care au devenit clienti fideli localurilor care au prestat servicii de calitate, incepand de la ambalare, tacamuri, servire pana la gustul mancarii.

Gasim aici o gama foarte mare de ambalaje precum tacamuri, pahare, farfurii, caserole, pungi, sacose, prosoape si multe altele.

Majoritatea sunt realizate din materiale precum trestie, palmier, PLA, carton, lemn sau hartie, fiind totodata un aspect important atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru cea a naturii. In plus, designul lor este unul foarte placut, cu diferite modele, care de care mai frumoase si mai atragatoare.

Snick Ambalaje vine cu oferte de pret, cat si cu alte promotii pe care le poti descoperi chiar in pagina lor oficiala.

Date de contact:

comenzi@snick-ambalaje.com

Share on Google Plus

Leave a comment