Castigi sau pierzi? Tu faci cartile la pariuri sportive!

Sa vorbim putin despre pariuri sportive si despre multimea de strategii care se invart in jurul acestei activitati. Trebuie sa stii ca pariurile sportive nu par intotdeauna ceea ce par – activitate extra prin care poti castiga sume impresionante de bani.

Pariurile sportive sunt mai mult de atat. Aceasta activitate este, daca se poate spune asa, cea mai buna modalitate prin care iti poti antrena intuitia. Avand in vedere ca la baza pariurilor sportive sta intocmai norocul si intuitia, iti va fi mult mai usor sa prezici anumite deznodaminte ale meciurilor daca pariezi constant.

Cotele sunt aliatele tale indiferent de ce s-ar intampla!

Dupa cum prea bine stii, fiecare echipa aflata intr-o viitoare competitie are sansele de castig reprezentate de o cota. Cotele nu sunt altceva decat corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. Totusi, ele te poti ajuta extrem de mult sa prezici deznodamantul unui meci. Cum?

Nu trebuie sa uiti ca o cota mai mica, in cazul unei victorii, va furniza catre tine o suma mai mare de bani. In cazul cotelor mai mari, lucrurile stau total invers. Bineinteles, cotele sunt doar niste indicatori, niste statistici, deci rezultatul meciului poate fi cu totul altul.

Eu iti recomand sa le ai in vedere ori de cate ori compui un bilet la pariuri sportive. Avand in vedere ca sunt niste statistici, exista marea probabilitate sa castigi constant daca le vei considera aliatele tale.

Tu faci cartile la pariuri sportive pentru ca…

Tu alegi mereu care este urmatorul pas spre castig. Aici ma refer mai exact la faptul ca nu iti conditioneaza nimeni numarul de meciuri de pe un bilet. Poti paria pe un meci, doua si chiar 10 – in functie de dorintele tale. Insa eu iti recomand sa nu pui un numar mare de meciuri pe un bilet. De ce? Pai, avand in vedere ca la baza pariurilor sportive sta intocmai norocul si intuitia, niciodata nu vei putea fi sigur pe deznodamantul meciurilor pe care ai pariat. Nu uita de ponturile zilei – alti aliati de temut!

Totodata, nu uita ca doar o informare corespunzatoare inainte sa compui biletele te poate propulsa extrem de aproape de castig. La ce trebuie sa fii atent? Ei bine, ai in vedere gradul de pregatire al fiecarei echipe in parte. Totodata, fii atent si la numarul suporterilor, dar si la maniera in care au jucat in meciurile precedente.

Un alt lucru pe care nu trebuie sa il treci cu vedere este si statusul jucatorilor cheie. Fiecare echipa are cativa jucatori care sunt cireasa de pe tort, daca se poate spune asa. Ei sunt cei care sustin moralul echipe pe tot parcursul meciului, dar si cei care cresc performantele acesteia. Daca de la meciul pe care tu ai pariat lipsesc jucatori dintre cei mai buni, atunci echipa in cauza se va afla intr-un mare dezavantaj.

Nu in ultimul rand, eu iti recomand sa accesezi Cota 2 ori de cate ori ai nevoie de o sursa de inspiratie, un loc in care poti afla ponturi de la tipsteri veterani in domeniu – aceasta platforma online este aproape de tine in drumul tau spre castig!

Share on Google Plus

Leave a comment