Castiga-ti drepturile in mod onest, cu un avocat drept civil

De multe ori, romanii tind sa evite calea apelarii la justitie, considerand ca aceasta este nedreapta sau ca nu le va da in niciun caz castig de cauza, cata vreme nu au destul de multi bani. Aceasta imagine s-a generalizat in tara noastra, avand in vedere numeroasele cazuri de coruptie sau diverse spete intalnite prin instante, unde pe spete aproximativ similare fiecare instanta da solutii diferite.

De aici insa si a nu-ti mai apara drepturile in niciun caz este o cale lunga. Din acest motiv, apelarea la un avocat drept civil iti poate conferi surprize dintre cele mai placute. Sunt situatii in care poti castiga un proces de la primul sau al doilea termen, iar asta fara eforturi prea mari nici din punct de vedere financiar si nici din cel al timpului alocat pentru aceasta activitate.

Practic, un bun avocat drept civil te va reprezenta in instanta cu incredere, tot ceea ce ai de facut fiind sa te prezinti la discutiile cu acesta si sa te prezinti la proces, la termenele stabilite de instante.

De la litigii de munca la divorturi

Printre cele mai frecvente si mai simple cazuri pentru care poti apela la un avocat drept civil se numara si litigiile de munca. De multe ori, suntem dati afara dintr-o companie in mod abuziv, ne sunt diminuate salariile sau ne sunt restranse din atributii, ferm convinsi ca seful are intotdeauna dreptate.

In realitate insa, un bun avocat iti poate arata calea de urmat si te poate determina sa iti infrunti angajatorul, astfel incat drepturile tale sa nu iti fie incalcate. Mai mult, in ultima perioada s-au intalnit suficiente cazuri, in mod special in sistemul bugetar, unde persoane concediate in mod abuziv de catre directori au fost repuse pe functii, cu plata salarilor compensatorii.

Toate acestea nu s-au putut realiza insa decat in urma unor procese intentate de catre angajati, cu riscurile de rigoare ce decurg din acest demers. Mai nou, site-uri precum avocativan.ro iti pot oferi informatii si chiar consultanta online in ceea ce priveste cazurile in care doresti sa fii reprezentat. Faptul ca obtii insa o serie de informatii in mod gratuit nu iti garanteaza faptul ca te poti reprezenta singur in instanta si sa mai ai si castig de cauza.

De asemenea, daca apelezi la avocativan.ro, spre exemplu, poti obtine informatii utile in ceea ce priveste desfacerea unei casatorii, cu toate implicatiile ce decurg din acest lucru.

Practic, toate acestea tin de dreptul civil, unde un avocat bun iti poate arata fie cum sa eviti un proces costisitor, prin ajungerea la o intelegere amiabila, fie sa te reprezinte cu succes in instanta, intr-un proces in care sa iti recapeti pe deplin drepturile.

Share on Google Plus

Leave a comment