Casa ta devine realitate cu smarthomeconcept.ro

O casă pe pământ reprezintă visul multora dintre noi, care ne-am săturat de traiul de la oraș și dorim o schimbare în viața noastră. Aglomerația orașului, inconvenientele traiului la comun, la bloc, precum și costul vieții mai ridicat, reprezentat prin taxe și impozite, pot reprezenta motive suficiente pentru a proceda la construcția unei case la marginea marilor aglomerări urbane. Iar pentru aceasta nici nu îți trebuie atât de mulți bani, cum ai fi tentat să crezi la prima vedere.

Dacă ai moștenit o bucată de pământ, ai pus deoparte banii necesari achiziției unui apartament modest la bloc, s-ar putea să realizezi că mai degrabă îți construiești o casă pe cont propriu, decât să trăiești toată viața lipsit de intimitate și cu achitarea la comun a pierderilor la apă rece sau serviciul de termoficare.

În sprijinul tău vin acum specialiștii de la Smart Home Concept, care îți pun la dispoziție proiecte de case de toate tipurile, menite să îți schimbe total optica în ceea ce privește construirea unei case în regie proprie.

Cum obții un proiect

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să intri pe site-ul smarthomeconcept.ro, unde vei găsi toată gama de servicii oferite. Cu siguranță, aici îți vei opri privirea pe multitudinea de proiecte de case oferite, pentru toate gusturile și, mai ales, toate buzunarele. Poți alege din multele tipuri de case cu etaj, cu mansardă locuibilă sau nu, locuințe de tip duplex sau vile în stil mediteranean, cu terase deschise și ferestre vitrate.

Dacă ești însă constrâns de un anumit buget și deții o suprafață de teren, atunci ai la dispoziție proiecte case mici de la Smart Home Concept, care cu siguranță îți vor face cu ochiul. Deși toată lumea este acum axată pe casele cu etaj, vei fi uimit să redescoperi plăcerea unei case pe un singur nivel, dar care îți oferă tot confortul de care ai nevoie.

Cu design modern, cu verande spațioase pe care poți amplasa în voie un șezlong sau o masă pentru luat micul dejun, aceste proiecte case mici de la Smart Home Concept răspund tuturor nevoilor tale locative.

Compartimentate modern, cu living deschis și bucătării spațioase, proiectele oferite pot fi discutate și personalizate în funcție de preferințele fiecărui client în parte. De asemenea, poți opta pentru livrarea proiectului simplu sau pentru un pachet mai consistent, ce cuprinde inclusiv obținerea documentației tehnice de construcție și partea de design interior și arhitectură.

Contact:

office@smarthomeconcept.ro

Share on Google Plus

Leave a comment