Carcase telefon din lemn si din silicon

Exista mai multe tipuri de carcase de telefon pe https://husecool.ro/ in functie de materialul de fabricatie: poate fi vorba despre plastic, metal, lemn sau silicon. De acest articol vom vorbi despre carcasele telefon din lemn si din silicon. Care sunt avantajele si dezavantajele lor? Pe care le-ati putea prefera?

Sa incepem cu carcasele de telefon din lemn, care sunt mai putin uzuale.

Carcase de telefon din lemn

Lemnul este usor de personalizat si gravat pentru a crea o multime de modele interesante si unice. Un tip de lemn foarte bun este bambusul care este extrem de rezistent si de obicei are nuante de verde (poate fi si rosu sau cires).

Telefoanele cu carcase personalizate din lemn sunt considerate adevarate piese de arta si sunt in general unice. Cu toate acestea, carcasele de telefon din lemn nu sunt disponibile pe scara larga in magazinele comune de accesorii telefoane, dar pot fi cumparate online de la producatori.

Avantaje carcase de telefon din lemn

– Sunt foarte usor de personalizat
– sunt considerate mai durabile comparativ cu plasticul
– sunt usor de intretinut
– sunt unice si extrem de atractive

Dezavantaje carcase de telefon din lemn
– in general sunt foarte scumpe
– se gasesc in stocuri limitate
– ofera o protectie limitata impotriva impacturilor si caderilor grave.

Carcase telefon si huse lg din silicon

Siliconul reprezinta o substanta moale asemanatoare gelului, realizata din siliciu si produse petroliere. Carcasele de telefon din silicon sunt flexibile si capabile sa tina foarte bine telefonul.

Ii mentin forma si stilul, textura de suprafata fiind asemanatoare gelului. Absoarbe bine socurile si creeaza o protectei buna pentru telefonul mobil inc az de impact (daca scapati telefon pe jos). Ca si rezultat, siliciul este ideal pentru a rezista la impacturi si la uzura zilnica.

Avantaje Carcase telefon din silicon

– Datorita caracteristicilor sale specifice, siliconul nu se rupe usor
– are o textura super intereranta, idela, mai putin alunecoasa. Este aderent si face ca telefonul sa nu alunece asa usor din mana sau sa cada din geanta, buzunar etc.
– Surprinzator, carcasele din silicon au preturi foarte ieftine
– sunt carcase durabile in timp pe care va puteti baza
– sunt usor de tinut in mana

Dezavantaje Carcase telefon din silicon

– din cauza texturii si aderentei pot sa iasa mai greu din buzunar
– nu pare atat de elegante
– are o singura culoare, ceea ce le face sa fie oarecum monotone
– exista putine optiuni de personalizare pentru ele
– sunt destul de lipicioase si pot fi greu de curatat

In general cand cumpara o carcasa telefon sau o husa de telefon, utilizatorii tin cont de anumiti factori personali. Unora le place cum arata o anumita carcasa, altii sunt atrasi de preturile mai mici, altii isi doresc sa experimenteze etc.

Dumneavoastra ce asteptari aveti de la carcasa pe care vreti sa o cumparati pentru telefonul la care tineti? Indiferent de materialul preferat va asteptam pe husecool.ro pentru a va alege modelul care va face cu ochiul. Avem zeci de carcase rezistente, in culori foarte placute, huse cool, cu imagini atractive si inspirationale.

Share on Google Plus

Leave a comment