Cand ai nevoie de traduceri autorizate de calitate, apeleaza la echipa INOVA!

Biroul de traduceri INOVA este unul extrem de cunoscut si de apreciat pe aceasta nisa. Si asta datorita profesionalismului ce caracterizeaza serviciile oferite, dar si a echipei de specialisti ce activeaza in cadrul acestuia.

Oricand ai nevoie de o traducere de calitate, corecta si fara intr-un timp cat mai scurt, INOVA este solutia salvatoare. In cadrul biroului activeaza o echipa de traducatori specializati pe diverse domenii precum medical si farmaceutic, tehnic, IT, literar, juridic si economic. Noutatea este faptul ca acestia nu sunt simpli traducatori. Majoritatea au lucrat in domeniile enumerate anterior si cunosc foarte bine termenii de specialitate si vocabularul uzual.

Ce sunt traducerile autorizate?

Traducerile autorizate sunt, de fapt, traduceri clasice, insa realizate de traducatori care detin o autorizatie eliberata de Ministerul Justitiei din Romania. Pentru a putea obtine aceasta autorizatie, un traducator trebuie sa sustina un examen in limba in care acesta doreste si pe domeniul pentru care doreste sa obtina autorizatia.

Dupa ce promoveaza respectivul examen, traducatorul solicita o stampila ce contine numarul autorizatiei pe care a obtinut-o. Aceasta stampila se aplica la finalul fiecarei traduceri, pentru a se arata faptul ca este autorizata. Bineinteles, peste stampila traducatorul va trebui sa si semneze traducerea respectiva.

Care sunt situatiile cand poti avea nevoie de traduceri autorizate?

In majoritatea cazurilor vei avea nevoie de traduceri autorizate in realatia cu autoritatile de stat. Aceste iti pot fi necesare in cadrul unor institutii precum primarie, prefectura, minister, finante, casa de asigurari de sanatate, politie, pasapoarte si lista poate continua in acest sens.

Este vorba, de fapt, de situatiile in care documentele originale urmeaza a produce efecte intr-o alta tara decat cea unde acestea au fost eliberate si atunci necesita a fi traduse in limba tarii de destinatie.

In ceea ce priveste documentele pentru care ai putea avea nevoie de o traducere autorizata, acestea pot fi certificate de nastere, de casatorie, diverse acte auto, imputerniciri, diplome, pasapoarte, carti de identitate si multe altele.

Ai nevoie de traduceri autorizate de calitate? INOVA te ajuta!

Si, pentru ca in cazul documentelor nu e rost de nicio greseala, apeleaza de fiecare data la profesionisti cand ai de facut o traducere autorizata. Iar pe acesti specialisti ii gasesti in echipa de la biroul de traduceri INOVA.

Mergi de fiecare data la sigur atunci cand alegi cine sa iti realizeze traducerile. Nu apela la amatori in domeniu. Traducatorii de la INOVA sunt gata sa te ajute ori de cate ori ai nevoie si asta intr-un timp redus la minim, datorita pregatirii si experientei pe care o detin.

Mai multe informatii poti obtine accesand site-ul oficial – servicii-traduceri.ro.

Share on Google Plus

Leave a comment