Călătoriți cu VioTur pentru siguranța și calitatea serviciilor

Dacă planificaţi să mergeţi în vacanţă, călătoria cu autocarul poate fi alegerea perfectă pentru această activitate. Fiind un mijloc de transport mai ieftin decât avionul, mai comod decât trenul şi mult mai avantajos decât mașina personală, autocarul este mijlocul de transport preferat de majoritatea persoanelor care călătoresc în Germania, Anglia sau orice altă țară europeană, fie în interes de serviciu, fie pentru a vizita lumea.

Compania VioTur este o firmă de transport tur-retur Germania și alte locații din Europa, vă pune la dispoziţie microbuze şi autocare moderne ce respectă cele mai înalte standarde în ceea ce privește siguranța călătorilor. Experienţa şi profesionalismul şoferilor de autocar reprezintă garanţia unui drum sigur, iar defecţiunile sunt preîntâmpinate prin controale tehnice, după un regim strict. Veţi ajunge la destinaţie fără griji şi fără probleme. Mai mult chiar, întotdeauna veţi ajunge la timp, în condiţii de maximă siguranţă, dar și mult confort pe toată durata călătoriei.

Avantaje ale beneficierii de serviciile de transport de la VioTur:

  • Toate vehicolele dispun de dotările necesare pentru o călătorie liniştită şi comodă.
  • Aveți posibilitatea de a sta relaxat pe un scaun confortabil, liber, fără a fi incomodat de vecini.
  • Cu VioTur beneficiaţi de călătorii foarte plăcute dus-întors într-o atmosferă calmă.
  • VioTur se evidenţiază prin grija deosebită manifestată faţă de fiecare client în parte.
  • Această companie se numără printre puținele companii care efectuează curse internaţionale, caretransporta călătorii la adresa exactă. Este un serviciu extrem de convenabil, în special, atunci când călătoriţi cu foarte multe bagaje sau atunci când nu vă puteţi baza pe cineva care să vă aştepte la sosire.
  • Cu VioTur economisiți timpul prețios, întrucât veţi evita acele deplasări în plus, până la aeroport sau gară, care mai implică cheltuieli suplimentare şi o serie de formalităţi interminabile.

Călătorind cu autocarul spre o țară europeană, veţi putea admira peisaje extraordinare pe care le veţi întâlni pe traseu. Puteţi face fotografii, puteţi dormi, citi sau conversa cu cei din jur. Aveţi libertate totală de a face ce doriţi. Opririle sunt prestabilite, de aceea, veţi ști încă de la începutul cursei, că totul se desfășoară cu exactitate conform programului, că nu există abateri de la program și că veţi ajunge la destinație în timp util. Mai mult decât atât, veți beneficia și de o masă la restaurant.

Cel mai mare avantaj al călătoriei cu autocarul este preţul biletului, care este considerabil mai mic comparativ cu cel dat pentru un alt mijloc de transport. Pe lângă rapiditate şi confort, cu VioTur aveţi cele mai bune oferte la biletele de călătorie spre Germania, Anglia sau oricare altă destinație.

Nici bagajele voluminoase nu mai sunt o problemă! Dacă în cazul călătoriei cu avionul, depăşirea numărului de kilograme se taxează suplimentar, cu o sumă deloc neglijabilă, iar călătoria cu maşina personală poate să nu fie o soluţie din cauza dimensiunilor portbagajului, transportul bagajului cu autocarul este mult mai accesibil.

Doriţi o călătorie în siguranţă, rapidă şi confortabilă? Compania VioTur vă stă la dispoziție. Pentru informații sau rezervări de bilete nu ezitați să contactați compania la numărul de telefon: 0749 990 967 sau prin e-mail.

VioTur dispune de o vastă experienţă în transportul internaţional de persoane spre Germania, iar înalta calitate a serviciilor de transport este confirmată și recunoscută de clienţii mereu multumiţi.

 

 

Share on Google Plus

Leave a comment