Cabinetul de avocatura – alegerea avocatilor cu bani

Dupa ce au buchisit zeci de manuale in timpul facultatii si dupa absolvire, avocatii au un singur gand: sa puna in aplicare ceea ce au invatat pentru a incepe sa castige bani multi intr-un timp cat mai scurt. Majoritatea tinerilor care si-au indreptat pasii spre o cariera in avocatura, au fost sprijiniti financiar de parinti.

Cazurile „grele” te propulseaza si incetul cu incetul ajungi sa capeti notorietate. Daca in urma cu cativa ani tu alergai dupa clienti, acum ei te cauta pe tine. Iti faci si tu treaba pe unde poti: pe holurile instantelor sau acasa, dupa ce se termina programul la munca.

Insa parintii sunt gata sa te ajute sa iti deschizi propriul cabinet de avocatura in Bucuresti. Si banii pe care urmeaza sa ii investesti nu sunt putini.

Cabinet de avocatura propriu

Cum vestea buna a venit din partea parintilor, ati inceput cautarile pentru a vedea ce spatiu puteti inchiria nu oricum, ci intr-o zona centrala. Chiriile sunt scumpe, insa pe termen lung, va veti scoate investitia. Succesul afacerii depinde de cat de priceput sunteti in ceea ce faceti. Asta va aduce clienti care aduc cu ei…bani.

In timp ce lucrarile la cabinetul de avocatura din Bucuresti au inceput, v-a venit ideea de a va face un site propriu in care sa va faceti reclama. Si, pentru a atrage clientela, specificati faptul ca prima consultatie nu va costa nimic. In functie de ceea ce cautati, gasiti avocati specializati in divorturi, drept familial, drept comercial, dar si in imobiliare. Veti ajunge un avocat penal cautat abia dupa ce ati dobandit experienta si ati castigat procese grele.

Probleme cu chiriasii

In cazul in care sunteti proprietarul mai multor apartamente pe care le-ati dat la inchiriat si cei care au stat acolo au inceput sa va distruga bunurile, in cazul in care aveti un contract incheiat cu ei la notar, ii puteti da in judecata pentru a va recupera pagubele. In astfel de situatii, apelati la un cabinet de avocatura din Bucuresti pentru a va reprezenta in instanta.

Nu va intereseaza cat costa serviciul, atat timp cat problema dumneavoastra are o rezolvare. „Am crezut ca oamenii sunt cu bun simt si sunt in stare sa pastreze lucrurile care nici macar nu sunt ale lor.

Cand m-am dus sa imi iau chiria, mi-am facut cruce cand am vazut in ce hal aratau doua dintre apartamentele pe care le-am dat la inchiriat. Am investit sume mari pentru a arata ca la carte si acum nu vreau decat sa-mi recuperez pagubele. Am apelat la un avocat care am vazut ca recent si-a deschis un cabinet pe strada Independentei pentru a ma ajuta”, a declarat un proprietar.

Share on Google Plus

Leave a comment