Bucuresti, capitala DJ-urilor de nunti

DJ NUNTA, DJ BOTEZCel mai bun castiga. Aceasta este deviza celor mai buni DJ de nunti din Bucuresti si nu numai. Cu cat esti mai priceput si ajungi la gusturile fiecarui petrecaret, cu atat vei avea mai multi clienti dornici sa ii distrezi la propriile petreceri. Iti creste cota si in felul acesta iti poti majora si tariful pe care il ceri. Fiecare dintre DJ-ii de nunta a pornit de jos. „Practica” au facut-o la petrecerile din camine. Se adunau mai multi colegi intr-o camera si cine era cel mai priceput la cautat melodii dansante, acela lua fraiele petrecerii. Cu cat lumea se aduna in numar cat mai mare, cu atat ii crestea cota. Chiar daca la inceput, DJ-ii nu castigau bani, ci doar distractie scaldata in multa bere, in timp, practica s-a dovedit a fi utila.

Prima data, cel mai greu

Cand un DJ a ajuns sa puna muzica pentru prima data la o nunta, emotiile nu au lipsit. Se cereau bani putini, in schimb clientela crestea de la o petrecere la alta. Si banii incepeau sa vina. In Bucuresti, capitala distractiei, petrecerile se tin lant. Nu exista zi, chiar si in timpul saptamanii, in care bucurestenii sa nu incinga o petrecere. Sfarsitul de saptamana vine cu cate o nunta de vineri pana duminica inclusiv. DJ-ii de nunta din Bucuresti se bat in oferte. In timp ce unii mai lasa la pret, altii isi mentin cota ridicata. Cine isi permite sa ii cheme la propria nunta, le accepta conditiile, cine nu, are de unde alege. Preturile pe care DJ-ii le cer sunt in functie de experienta cu care acestia se lauda. Cert este ca animatori pentru nunti exista pentru toate portofelele. Acestia sunt la mare cautare in special la nuntile unde tineretul predomina.

Promotii in atragerea clientelei

Nu toata lumea isi permite sa scoata cateva mii de euro din buzunare pentru a angaja o formatie care sa le cante la nunta, asa ca apeleaza la o solutie de mijloc care, uneori, se dovedeste a fi cea mai buna alegere. Asta insa depinde de cat de priceput este DJ-ul si ce stie sa faca. Uneori, mergi pe mana prietenilor care iti recomanda unul, alteori faci propriile tale alegeri dupa ce in prealabil ai intrebat in stanga si in drepta despre cel care nu-ti va lasa mesenii mai mult la masa decat in ring. Batalia DJ-ilor in Bucuresti este apriga. Fiecare vine cu cate o oferta tentanta. menita sa atraga ochii doritorilor. Unii isi fac site-uri in care isi descriu activitatea si echipamentele pe care le au in dotare. Altii aleg sa se recomande cu nuntile la care au fost animatori sau cu playlist-ul. Insa cum fiecare nunta este unica, si ei se adapteaza gusturilor si cerintelor.

Share on Google Plus

Leave a comment