Brandul Rohnfried – producator de medicamente columbofile pentru porumbeii voiajori!

Cand vine vorba de tine, nu-i asa ca iti doresti tot ce e mai bun? Probabil nu vei face rabat de calitate atunci cand vine vorba de lucrurile pe care le consumi. Acelasi lucru trebuie sa fie valabil si atunci cand vine vorba de porumbeii tai. Ti-i doresti campioni, mereu pe podium? Atunci da-mi voie sa iti prezint produsele marca Rohnfried.

Gasesti produse Rohnfried in mediul online. Mai exact, in cadrul magazinului specializat in acest sens: produsecolumbofile.ro. De ce ai nevoie de ele sau la ce sunt bune? Ei bine, ramai aproape, iti voi spune in cele ce urmeaza.

Taubengold marca Rohnfried

Unul produs celebru marca Rohnfried este Taubengold. Acesta este un produs ce trebuie administrat in perioada naparlirii. De ce? Ei bine, ajuta la formarea unui nou penaj deosebit.

Taubengold contine calciu, fosfor, vitamine, aminoacizi cu un continut ridicat de sulf organic, dar si DL Methionina. Sulful este cel ce contribuie direct in acest sens la formarea unui nou penaj. Detalii despre modul de administrare gasesti pe produsecolumbofile.ro.

RO 200 Ready

RO 200 Ready este un alt produs din lista de produse Rohnfried din cadrul magazinului online anterior mentionat. Acesta contine minerale, elemente esentiale, polivitamine, probiotice, aminoacizi, substante energizante si electroliti. Produsul se administreaza inainte de plecarea la concursuri pentru ca porumbelul sa se simta in forma pana la inceperea acestora, dar si pe parcursul lor.

Bineinteles, RO 200 Ready poate fi administrat si in perioada de reproducere sau in perioada de naparlire, oferind rezultate minunate.

Blitzform

Pentru a stimula starea de bine a porumbeilor, dar si pentru a le ocroti sanatatea, Blitzform este un produs recomandat. Creat tot de Rohnfried, Blitzform contine fier in mare parte, fier care contribuie la formarea globulelor rosii in sange. Prin compozita sa bogata in fier, acest produs stimuleaza metabolismul si glanda tiroida.

Pentru rezultate imediate si de efect, Blitzform poate fi combinat si cu alte produse de la acelasi producator. In perioada concursurilor administreaza-le porumbeilor tai 2-3 ml de Britzform diluat intr-un litru de apa. In perioada de reproducere si naparlilre este recomandat 1 ml la un litru de apa.

Acceseaza produsecolumbofile.ro pentru a intra in contact cu toata gama de produse Rohnfried disponibila. Toate produsele din stoc sunt insotite de informatii cheie ce privesc modul de administrare, compozitia, dar si doza zilnica recomandata.

Nu uita ca in cadrul aceluiasi magazin online vei descoperi si alte produse pentru porumbeii voiajori de la producatori celebrii de pe aceasta piata de profil. Acceseaza magazinul si convinge-te.

Share on Google Plus

Leave a comment