Botosaneanul – ziarul care iti spune adevarul in fata

Toata lumea stie ca informatia este putere. Insa acea informatie trebuie in primul rand sa fie adevarata, din sursa sigura si totodata verificata, fie ca vorbim despre o informatie din mass-media, o carte sau un articol de pe motoarele de cautare.

Daca ne raportam la un trust de presa, continutul unor articole au un impact foarte mare asupra cititorilor. Drept urmare, fiecare cetatean are nevoie sa stie ce se intampla atat la nivel local, judetean cat si national.

Botosaneanul – despre jurnalisti implicati in ceea ce fac

Botosaneanul este un ziar de investigatii jurnalistice care are la baza o experienta vasta in domeniu. De acest lucru ne putem da seama din articolele redactate, de unde cetatenii pot lua informatii sigure si reale.

Scopul jurnalistilor din spatele ziarului este acela de a oferi informatii bazate pe adevar, pentru ca, spun ei, botosanenii au dreptul sa stie ce se intampla cu adevarat in acest judet. Este un ziar care nu se bazeaza doar pe comunicatele de presa primite de la institutiile publice sau private, pe care la randul lor le publica spre atentia cetateanului.

Informatia se bazeaza de fapt pe adevaratele interese ale oamenilor, pe tot ce inseamna bani, taxe, contributii si impozite provenite sau daruite statului cat si pe anchete politice, administrative, licitatii publice sau chiar declaratii de avere ai marilor edili din judet.

Jurnalismul are la baza multa munca, atat de teren cat si de birou, multa documentare cat si spirit de observatie. A fi cu adevarat un jurnalist nu inseamna sa faci “copy – paste” la articole si stiri din breasla altor colegi pentru ca pagina de pe site sa fie plina.

Ai nevoie sa vii in permanenta cu ceva nou, cu subiecte interesante dar si de interes public, dincolo de acele comunicate care se refera la accidente, cazuri sociale, declaratii de presa ale edililor si oamenilor politici.

Experienta in jurnalism

Site-ul www.botosaneanul.ro se axeaza pe cateva repere importante din speta jurnalismului.

Titlurile si fotografiile reprezentative au fost dintotdeauna cele care au atras atentia si au starnit interesul publicului larg. De aceea, jurnalistii din spatele site-ului Botosaneanul stiu cum sa incadreze orice informatie in pagina, incepand de la titlu, subtitluri, imagini cat si subiectul in sine.

Mai mult decat atat, rubricile sunt destul de vaste, incepand de la stiri administrative, servicii secrete, servicii publice, invatamant, imobiliare, finantari externe si altele.

Pentru mai multe informatii cu privire la ce se intampla cu adevarat in judetul Botosani, accesati site-ul botosaneanul.ro.

Date de contact: redactie@martorincomod.ro.

Share on Google Plus

Leave a comment