Avantajele inchirierii unui apartament in regim hotelier in Bucuresti

E perioada concediilor si a drumurilor nesfarsite prin tara. Dar, mai ales, este perioada in care fiecare ne cautam destinatii de vacanta in afara tarii, pentru care avem nevoie, cateodata, de deplasare pana la Bucuresti, se unde se face plecarea sau escala catre destinatiile noastre preferate.

In acest caz, multi dintre noi, care venim din alte colturi ale tarii, avem nevoie de o noapte de cazare, pentru a fi fresh la prima ora a diminetii, atunci cand ne imbarcam spre destinatii mai insorite.

Si ce poate fi mai avantajos decat inchirierea unui apartament in regim hotelier in Bucuresti, care sa te scoata din incurcatura atunci cand te lovesti de lipsa locurilor de cazare in cel mai aglomerat oras al tarii?

Nu mai punem la socoteala faptul ca poti apela la un apartament in regim hotelier in Bucuresti atunci cand doresti sa vii la concertul trupei tale favorite in Capitala. Bon Jovi, AC/DC sau Robbie Williams au show-uri pe cat de incantatoare, dar pe atat de lungi si obositoare, care se intind uneori la ore tarzii in noapte.

Iar daca nu ai pe nimeni in Bucuresti, atunci inchirierea unui apartament in regim hotelier reprezinta, din nou, solutia ideala la problema ta locativa.

De se sa alegi insa un apartament in regim hotelier in Bucuresti si nu o camera la hotel?

Primul motiv este legat de pret. Caci, spre deosebire de o camera single la hotel, care iti poate scoate din buzunar cateva sute de lei bune, un apartament in regim hotelier in Bucuresti de la Rocazare te costa la jumatate. Unde mai pui ca acesta poate fi folosit impreuna cu prietenii tai de drumetie sau de concert, astfel incat la final veti putea imparti costurile. Poti sa vezi mai multe oferte de cazare in regim hotelier aici.

De asemenea, formalitatile pentru inchiriere sunt cu mult mai simple. Nu ai de completat fise de cazare sau decazare, iar ora de predare a camerei este stabilita doar intre tine si proprietar.

Singura diferenta este ca in cazul unui apartament in regim hotelier in Bucuresti nu vei sta la hotel si nu vei beneficia de room-service, ci vei locui intr-un bloc obisnuit, alaturi de alti locatari.

Ca si intr-un hotel insa, va trebui sa respecti regulile de buna conduita, astfel incat sa nu ai reclamatii la seful de asociatie.

In rest, inchirierea unui apartament in regim hotelier iti poate oferi exact dotarile pe care le soliciti, incepand de la cablu si internet, pana la frigider, congelator, baie complet utilata, pentru ca tu si partenerii tai de drum sa te simti ca acasa.

Share on Google Plus

Leave a comment