Articolele pentru copii – de unde le cumperi?

În calitate de părinte îți dorești tot ceea ce e mai bun pentru copilul sau copiii tăi. Vrei să le oferi orice au nevoie, vrei să te asiguri că nu le lipsește nimic, dar de unde faci rost de toate acestea?

Poate că întrebarea e cam neclară – voi detalia în rândurile următoare.

Mă refer la modul în care alegi să faci shopping pentru copilul tău. Apelezi la magazine fizice specializate pe articole pentru copii sau alegi varianta magazinelor online? Unii vor spune că e mai indicată prima opțiune, alții o vor alege pe cea de-a doua. Încerc să vă ofer o părere cât mai obiectivă și explicații cât mai logice:

De ce ai alege varianta magazinelor fizice?

Primul și probabil cel mai important motiv ar fi faptul că ai posibilitatea să compari, să probezi, să testezi și să vezi cu ochii tăi produsul pe care urmează să îl cumperi.

Un alt avantaj este faptul că, dacă cel mic are vârsta necesară pentru a-și putea exprima o părere cu privire la ceea ce îi place, îl poți lua cu tine la cumpărături. Vei putea alege mult mai ușor un scaun auto, jucării, hăinuțe sau orice altceva dedicat în exclusivitate micuțului.

Din fericire, piața articolelor pentru copii îți oferă foarte multe soluții și alternative. Magazinele sunt numeroase, le găsești peste tot și astfel poți compara prețurile, nivelul calitativ sau poți alege articole pentru copii de la un anume brand.

De ce recomand să cumperi din magazinele online?

Plimbarea prin magazinele fizice cu articole pentru copii îți poate aduce mulțumire atât ție, cât și celui mic, în momentul în care găsești exact ceea ce îți dorești. Cu toate acestea însă, poate să fie și foarte obositor.

Trebuie să recunoaștem că pe cei mici îi încântă tehnologia. Sunt fascinați să stea pe tabletă sau smartphone – de ce nu ai transforma asta într-o sesiune de shopping în care cel mic să își aleagă ceea ce îi place?

Să presupunem că vrei să îi cumperi celui mic o jucărie. Poate fi o tricicletă, o mașinuță, un set Lego sau orice altceva. Ce poate fi mai comod decât să stați împreună pe canapea, acasă, și să verificați ofertele unui magazin online?

În acest fel vei economisi timp și bani – de cele mai multe ori prețurile articolelor din magazinele online sunt mai reduse față de cele din magazinele fizice. Îți recomand în acest sens magazinul online Nichiduta.ro.

Diversitatea articolelor disponibile în cadrul unui magazin online este un alt avantaj ce trebuie luat în calcul. Reiau exemplul anterior – vrei să îi cumperi celui mic o jucărie. Dacă ai accesat nichiduta.ro intra si pe categoria de haine pentru copii – cine știe? – poate vei găsi și acolo ceva care să îi placă sau de care avea nevoie.

În concluzie, dacă ai suficient timp la dispoziție și ești pregătit pentru o plimbare prelungită, magazinele fizice cu articole pentru copii îți stau la dispoziție. Totuși, mi se pare mult mai comod, mai accesibil și mai rentabil să alegi varianta magazinelor online.

Tu de unde cumperi articole pentru copii?

Share on Google Plus

Leave a comment