Amenajeaza-ti nunta visurilor cu un candy bar ca la carte

Este sezonul petrecerilor, iar odata cu acestea incep si micile probleme pentru organizatori. Incepand de la recuzita de rigoare, pana la dotarile si pregatirile pentru catering si bauturi, toate reprezinta o provocare majora. Iar acest lucru se resimte mai ales pentru cei care aleg sa isi organizeze singuri petrecerea de vis, indiferent ca vorbim aici de o nunta, un botez sau o simpla aniversare.

Iar daca la capitolul produse sa spunem ca fiecare dintre noi se mai descurca, problema apare la capitolul organizare si dotari. Caci amenajarea unui candy bar, spre exemplu, necesita unele achizitii, pe care, daca nu esti cunoscator, s-ar putea sa te incurce, in loc sa te ajute.

Cum sa amenajezi un candy bar in cel mai simplu mod

Daca distractia este data de muzica, de bautura si de o mancare consistenta, sufletul oricarei petreceri il reprezinta tortul si dulciurile adiacente. Prin urmare, amenajarea unui candy bar este un must have al oricarei petreceri de nunta care se respecta.

Mai mult, astfel de baruri speciale pentru dulciuri sunt prezente astazi aproape la fiecare petrecere corporate, acestea facand casa buna cu barul dedicat bauturilor racoritoare si cafelei.

Iar daca inchirierea mobilierului si ustensilelor speciale poate fi costisitoare pentru tine, acum poti sa vezi aici colectia pentru candy bar Decodepot. Ce este Decodepot, poate te vei intreba? Este un magazin online dedicat amenajarilor si decoratiunilor interioare, pe care poti gasi aproape orice amanunt care crezi ca ti-ar putea scapa in amenajarea unei locuinte, a unui bar sau spatiu comercial.

Daca vei incerca sa te orientezi spre amenajarea unui candy bar Decodepot, trebuie sa iei in calcul cateva lucruri, din start. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca ai mobilierul mare, care poate fi alcatuit dintr-o masa lunga, pe care o poti orna cu o fata de masa alba, simpla sau brodata, pe care poti aseza, spre exemplu, si niste aranjamente florale.

Aici, vei avea nevoie de vaze pentru flori, sfesnice si platouri, pe care le poti gasi toate in acelasi loc, adica pe Decodepot. De asemenea, vei avea posibilitatea achizitionarii de tavi pentru servire sau pentru taierea produselor de patiserie, alaturi de vesela necesara, aceasta insemnand seturi de farfurioare si lingurite speciale pentru deserturi.

Iar cum sezonul calduros se apropie, un candy bar ar fi mai sarac fara un dispenser limonada Decodepot. Aici, limonada preparata de tine din apa, lamaie, zahar si menta, poate fi depozitata in vederea autoservirii in dispensere cu capacitate de pana la 4 sau 5 litri. Si ce merge mai bine decat un pahar mare de limonada cu gheata, intr-o zi torida de vara?

Share on Google Plus

Leave a comment