Am găsit cel mai frumos inel de logodnă!

Când vine vorba de bijuterii, mai ales de inele de logodnă, nu poți avea decât o părere subiectivă despre ele. Unora le plac cele din aur galben, altora cele din aur roz. Unii preferă un singur diamant, dispus central, alții adoră modelele cu cât mai multe pietre prețioase, chiar dacă sunt mai mici.

Există păreri și păreri, însă eu tot rămân la impresia mea: am găsit cel mai frumos inel de logodnă de pe piață!

Știți de ce sunt atât de sigur?

Pentru că nu e un model anume de inel de logodnă, ci e unul de aur, personalizat!

Unde l-am găsit? Rămâne să vedem!

Până atunci…

Cum adică inel de logodnă din aur personalizat?

Poate te aștepți ca atunci când vine momentul cel mare, să colinzi magazin după magazin până găsești un inel de logodnă deosebit, exact pe gustul tău. Ei bine, nu e cazul! Nu neapărat!

Gândește-te că există acum și alte opțiuni pentru cumpărarea unui inel de logodnă, pentru că acum ai la dispoziție online-ul.

Ce faci pe internet?

Cauți! Dai un search pe Google, și încerci să găsești inelul de logodnă din aur care se potrivește cerințelor tale.

Iar pe unele dintre aceste site-uri găsești opțiunea unui inel de logodnă personalizat. Adică, mai precis: inelul de logodnă din aur este creat de la zero, exact așa cum ți-l imaginezi tu.

Ei bine, în acest caz, mă crezi că am găsit cel mai frumos inel de logodnă posibil?

Unde am găsit cel mai frumos inel de logodnă?

După cum spuneam, l-am găsit într-un magazin online de nișă, pe numele său e-ring.ro

Ce îmi oferă acest magazin pentru a-mi personaliza inelul de logodnă al viselor mele?

  • Crearea unui inel pornind de la o simplă schiță, făcuta de tine, scris sau verbal, pentru ca bijutierul să aibă o idee clară despre cum îți dorești să fie inelul
  • Alegerea pietrelor prețioase, care poate consta în alegerea diamantului sau a altor tipuri de pietre precum smaraldul, topazul, safirul sau ametistul.
  • Alegerea tipului de aur pentru inelul de logodnă. Poți alege un inel de logodnă din aur galben, alb sau chiar roz
  • Primirea unei cotații estimative, urmând ca bugetul definitiv să fie stabilit pentru a se încadra în suma totală pe care o poți investi
  • Realizarea proiectului în format 3D, folosind programe dedicate acestui domeniu, pentru a vedea efectiv cum va arăta viitorul tău inel de logodnă

După acest proces de personalizare, vei primi o serie de fotografii sau un video care să îți arate exact cum arată inelul de logodnă deosebit pe care l-ai comandat.

Totul este incredibil de facil și nu necesită niciun efort din partea ta, în afara sugestiilor pe care le ai pentru maeștrii bijutieri.

Dacă ești hotărât, e-ring.ro este magazinul online care îți poate oferi personalizare conformă cu etapele de mai sus, totul la cel mai înalt standard de tehnologie și profesionalism.

Ce zici?

Ești pregătit să alegi cel mai frumos inel de logodnă?

Share on Google Plus

Leave a comment