Afa Design – aici găsești căzi de baie și nu numai

Casa este locul în care ne petrecem cel mai mult din timpul nostru. Fie locuim singuri, cu familia sau cu amicii, aici este locul în care ne relaxăm, citim, petrecem timpul liber sau chiar locul în care muncim și desigur că ne facem somnul de frumusețe. Din acest motiv avem nevoie de amenajări complexe atât în hol, cât și în zona de oaspeți, în dormitor și baie.

Pentru început avem nevoie de parchet laminat, calorifere decorative sau calorifere port-prosop, după care urmează șifonier, cuiere și accesorii. Decorul pentru fiecare persoană este individual, ce ține de imaginația fiecăruia.

Fiecare încăpere are funcționalitatea sa și impune deci, amenajare pe măsură. Zona pentru oaspeți este locul în care îl petrecem timpul cu prieteni, vizionăm un film sau luăm masa de sărbători. Cât despre dormitor, acesta este locul preferat al tuturor. Este zona magică, în care ne facem somnul de frumusețe, acumulăm energie pentru ziua următoare, citim sau facem yoga. Indiferent de ocupație, confortul trebuie asigurat.

În cadrul magazinul online afa-design.ro vom găsi acele dotări pentru băi sau bucătarii, de care avem nevoie cu toții. Alegerile acestea sunt cele care ne creează ulterior confortul de care avem nevoie.

Căzi de baie, mobilier pentru baie și sisteme de duș

Am discutat aspectele ce țin de casă, confort, zonele și scopul acestora. Este timpul să trecem la următoarea etapă de discuții, mai exact,  cazi de baie, sisteme duș și cabine de duș.

Baia este spațiul practic și funcțional unde ne facem tabieturile și rutina de îngrijire. Este evident ca ne dorim acest loc amenajat practic. Pe lângă igienă, baia mai are un scop. Acesta fiind relaxarea, în cada umplută cu apă fierbinte, cu sare de mare pentru o dublă plăcere, însoțită de gelul pentru duș preferat. La Afa Design cu siguranță vei găsi o cabină de duș sau o cadă de baie pentru preferințele tale.

Căzi de baie triunghiulare, asimetrice, freestanding și multe altele le găsiți la afa-design.ro. Calitatea este una garantată și asta se distinge implicit când vine vorba de materialul său, rezistent la zgârieturi, ce păstrează culoarea pentru mult timp. Apa din cadă își păstrează temperatura un timp îndelungat datorită proprietăților termoizolatoare a acrilului.

Majoritatea căzilor de baie sunt însoțite de un set de picioare, ce au ca scop o stabilitate garantată și posibilitatea de nivelare a acesteia chiar și pe o suprafață inegală, fiind incluse în preț. Celelalte accesorii, cum ar fi instalația de cadă cu preaplin și ventil cromate, setul de baterii pentru cadă și panoul frontal se comandă separat.

Nu vă faceți griji, în cazul în care întâmpinați o problemă în găsirea unui sistem de duș potrivit pentru cadă afa-design are soluție și pentru acest lucru. Aici găsiți sisteme de duș încastrat, sistem de duș aparent, set de duș, pară duș, furtun duș și multe altele.

Afa Design oferă pentru orice tip de cadă aleasă o garanție de până la 25 de ani. Oferta este în pagina oficială. Descoperă cada potrivită aici!

Contact: vanzari@afa-design.ro

Share on Google Plus

Leave a comment