999cadouri.ro – Cadourile ideale pentru cei care lucreaza la birou

Multi ar crede ca sa lucrezi la birou nu este chiar asa obositor precum un job unde stai in picioare. Insa, atat de multe ore petrecute pe un scaun au chiar mai multe efecte negative asupra organismului.

Lipsa de miscare te poate transpune intr-o stare de apatie, oboseala psihica, ce de multe ori duce la dureri de cap sau chiar migrene. Suntem facuti sa ne miscam, deci o persoana care sta la birou 8 ore, apoi merge acasa si sta in pat, cu siguranta are ceva probleme de sanatate si dureri.

Daca ai un partener care lucreaza la birou, atunci oferirea unor cadouri utile, dar si frumoase, cu siguranta ii vor schimba starea zi de zi cand le foloseste si se gandeste la tine. Fa-i zilele la birou mai bune cu ajutorul 999cadouri.ro.

Instrumentele de scris Parker – definitia rafinamentului si calitatii

Instrumentele de scris Parker sunt renumite in toata lumea. Acest brand produce instrumente de scris de lux, fiind de altfel si furnizori ale acestora si altor accesorii pentru casa regala britanica. Aceste instrumente, ingrijite corespunzator, vor dainui in familie o viata.

Multe dintre acestea sunt placate cu aur, modelele sunt unele deosebite. Instrumentele Parker nu numai ca sunt utile, insa sunt elegante, captivante, iar persoanei ce le primeste ii va fi mai mare dragul sa scrie cu ele. Regasesti atat variante potrivite pentru barbati, cat si pentru femei.

Alege de aici un set cu pix si stilou Parker. Iar daca iti doresti cu adevarat ca instrumentele alese sa fie unice pentru acea persoana, poti opta pentru gravura unui mesaj pe acestea, prin tehnologie laser. Daca te grabesti, pana pe 15 septembrie la 999cadouri.ro la orice set sau un singur obiect, ai parte de personalizare prin gravura gratuita, ce este valabila doar pentru platile cu cardul.

Accesorii de birou de lux

Job-ul la birou parca trece mai repede atunci cand acesta este frumos organizat, dandu-ti o stare de bine. Alege de la 999cadouri.ro seturile cu accesorii de birou El Casco, un alt brand renumit pentru calitatea desavarsita ale obiectelor, acestia fiind si specializati pe aceasta nisa. Obiectele din aceste seturi sunt fabricate cu multa maiestrie, atentie la detalii, din materiale de top, extrem de durabile si rezistente.

Un astfel de set contine mapa de birou din piele tabacita vegetal, suport de ochelari placat cu crom, suport pentru corespondenta din piele naturala, ceas de birou placat cu crom cu suport pentru instrumentele de scris, cutit pentru corespondenta, suport de carti de vizita si pentru sticky notes si suport magnetic agrafe. Cu siguranta un astfel de set, disponibil in mai multe nuante, va transforma complet aspectul biroului sau.

Pentru a vizualiza toata gama de produse pentru birou, dar si alte categorii, acceseaza www.999cadouri.ro.

Contact:

0766 324 238

0212109433

Share on Google Plus

Leave a comment