5 pasi de urmat când alegi rochia de ocazie

Fie ca te pregatesti de nunta celei mai bune prietene sau nu, un lucru important este cert mereu, Sa gasesti rochia potrivita pentru a te face sa te simtiti uimitoare si sigura de tine.

Facând acest lucru este mai usor de zis decât de facut, totusi, asa cum va poate spune orice femeie dupa experienta acumulata in urma orelor de cautare zdrobitoare, gasirea rochiei perfecte pentru orice ocazie speciala pe care o ai in calendarul tau poate fi o sarcina stresanta si consumatoare de timp. Acesti 5 te vor ajuta sa-ti gasesti ceea ce ai nevoie pentru a te simti precum o floare!

Pasul 1: Ajustarea corecta

O rochie bine fixata poate avea toti ochii tintiti asupra ta, dar intr-un mod negativ daca tragi si tragi in mod constant materialul pe tine toata noaptea. Asigura-te ca obtii o rochie care iti este potrivita in mod corespunzator.

Pasul 2: Rochie pentru eveniment

Alegerea rochiei potrivite inseamna totul. O rochie pentru o nunta nu este aceeasi rochie pe care o purtati la o intâlnire business. Pentru un cocktail, vrei sa pastrezi momentul simplu, alege o rochie de tip model A. Pentru nunti, simte-te libera sa optezi pentru o rochie stralucitoare, in intregime, in orice alta culoare decât alb, astfel ca mireasa nu va ramâne invidioasa.

Pasul 3: Culoarea potrivita

Alegerea unei rochii care sa iti complimenteze tonul pielii poate fi dificila, mai ales daca nu esti sigura ce culori ar trebui sa porti. Nu poti niciodata sa mergi prost cu negrul (multumesc cerurilor pentru rochii negre!), care nu se asorteaza la orice.

Pentru nuante mai deschise, alege pe cele cum ar fi albastrul marin, turcoazul si verdele natural care iti vor spori tonurile delicate fara sa te copleseasca. Culorile care sunt prea neutre, ca bejul sau albul, te pot face sa arati prea palida. Culorile atragatoare precum rosu, albastru pal si coral vor arata, de asemenea, izbitor si te vor ajuta sa iesi in evidenta.

Pasul 4: Forma corecta

Prezinta-ti proprietatile selectând o rochie care se potriveste perfect cu curbele tale. Daca ai un corp inalt si subtire, alege o rochie strânsa, care iti va arata soldurile si picioarele subtiri. Daca ai forme de clepsidra te vei simti cel mai sexy intr-o rochie taiata in jos. Forma de para va adopta o rochie neagra care atrage atentia in sus cu un vârf curat, dragut.

Pasul 5: Al doile aviz

Toti ne-am infruntat in fata oglinzii, rasucindu-ne si ridicându-ne capul in spate pentru a obtine o viziune mai buna si intrebam daca vom regreta cumpararea imediat ce ajungem acasa. Nu iti fie frica sa obtii a doua opinie inainte de a face o achizitie atât de mare: intreba consilierul de vânzari, intreab-o pe mama ta sau prietena. Asigura-te ca esti complet multumita de achizitie, astfel incât nimic sa nu iti distraga atentia la acea ocazie speciala!

Share on Google Plus

Leave a comment