3 motive să apelezi la Stailer atunci când îți dorești ședințe de epilare definitivă în Arad

Epilarea definitivă, un serviciu modern din saloanele de beauty la ora actuală, ar putea să îți rezolve problema inestetică a părului nedorit. În plus, înseamnă economie de timp de asemenea. Iar pentru cei care au pilozitate mare, fie că vorbim de bărbați sau de femei, epilarea definitivă este soluția firelor de par crescute sub piele și a pielii mereu fine. Practic este mereu pregătit/a de ținute care îți expun picioarele mai mult.

Pentru cei doritori de ședințe de epilare definitiva in Arad Stailer va fi calea mai rapidă și mai practică. Este vorba de o platformă și implicit o aplicație, cu acces gratuit tuturor. Practic spus cu o astfel de metodă programările pot fi realizate rapid. Dacă încă nu ai testat, iată cel puțin 3 motive pentru care vei dori să apelezi la Stailer.

Nu mai este necesar să suni la saloanele din oraș

Nu vorbim doar despre serviciile de epilare definitivă la saloanele de beauty din Arad, ci și la cele de manichiura cu gel pentru femei in Arad și tot ce ține de sfera hair and beauty. Stailer este activ în peste 40 de orașe din țară, astfel încât indiferent de orașul din care ești, programarea dorită va fi realizată ușor – practic din câteva click-uri.

În fond, programarea în sine va fi realizată exclusiv online, din platformă sau din aplicație. Astfel, nu mai este necesar să suni la salon într-un interval anume de ore, nici măcar pentru confirmarea unei programări.

Ai acces la informații despre preț și nu numai 

Stailer adună sub umbrela sa zeci de saloane de hair and beauty. Acestea sunt filtrate în funcție de interesele și necesitățile fiecărui client în parte. Afișează deci lista celor care vor corespunde cu ce setează utilizatorul. În plus, fiecare salon înscris aici este detaliat, cu fotografii și recenzii ale celor care au trecut pragul salonului cu pricina. Sunt de asemenea notate estimări de timp – cam cât ai petrece la salon pentru serviciul dorit – precum și cele de preț.

Asta înseamnă că știi din start la ce să te aștepți și ce buget să aloci. Nu vei avea surprize la final, din punct de vedere al costurilor implicate.

Este gratuit

Plus simplu și rapid. De ce să îți consumi timpul inutil când ai nevoie să îți faci o programare la salon când poți să faci totul mai ușor? Din platformă sau aplicație poți vizualiza și un soi de calendar al programarilor, poți reveni de n ori într-o lună. Ai acces nelimitat în ceea ce privește numărul de programări efectuate astfel.

Stailer înseamnă, pe scurt, digitalizarea programărilor. Cei care au încercat până acum confirmă că metoda aceasta este cu mult mai simplă. Dacă încă ești sceptic, poți încerca ca test să îți faci o programare astfel, fără să creezi un cont de utilizator. Ai de asemenea acces la platformă și în această variantă. Când îți vei da seama cât de avantajos este Stailer, vei dori și aplicația. Pariu!

Contact: support@stailer.ro

Share on Google Plus

Leave a comment